Уггі - тепле взуття для сильних морозів

18.11.2017

З наближенням холодної пори року багато хто замислюється про те, яке взуття вибрати на зиму. Адже так важливо, щоб ноги були в теплі. Від цього залежить здоров'я.

 

При великій різноманітності зимових чобіт вибір багатьох падає все ж на уггі. І на те є свої причини. По-перше, уггі, з вигляду нагадують кімнатні тапочки, дуже зручно сидять на нозі, не доставляючи дискомфорту при ходьбі. По-друге, такі чобітки вважаються одними з найбільш теплих.

 

Історія появи

 

Вперше уггі були виготовлені Австралії. Вони представляли собою грубо пошиті чобітки з овечої шкури, що вивернула шерстю всередину. Створені вони були не модними дизайнерами або знаменитими кутюр'є, а звичайними фермерами-овцеводами. Шилися вони вручну, поки не стали використовуватися настільки активно, що мало сенс почати їх масовий фабричний випуск.

 

Перші моделі з натуральної овчини були дуже теплими, але вельми сумнівними. Остання якість нікого не хвилювало, адже вони не призначалися для виходу в світ. Головне, щоб в них було комфортно виконувати роботу по господарству.

 

Сучасні уггі - як правильно зробити вибір

 

Сучасні уггі сильно відрізняються від своїх перших моделей. По-перше, вони пошиті набагато акуратніше. Хоча при цьому збережена головна ідея їх крою. На вигляд вони все ж нагадують вивернуті швами назовні кімнатні тапочки.

 

Крім того, сучасні уггі виготовляються з самих різних матеріалів, що дозволяє варіювати їх ціну.

 

Підходячи до питання про вибір таких чобітків, варто відзначити, що не дивлячись на відносно високу ціну свою увагу слід звертати саме на уггі з натурального хутра і шкіри. Такі вироби будуть набагато тепліше. Крім того, вони будуть прекрасно тримати форму протягом шкарпетки. Уггі з натуральних матеріалів не повинна промокають, що також є їхньою перевагою.

 

Синтетичні уггі коштують, звичайно, набагато дешевше. Але достоїнств у таких чобітків крім ціни практично немає. Адже всім відомо, що синтетика практично не гріє. Вона також погано зберігає вже наявне тепло. Синтетичні уггі нерідко дуже швидко втрачають свою форму, що обмежує термін їх шкарпетки. Також багато моделей з НЕ натуральних матеріалів часто промокають в сиру погоду. Що також вкрай небажано для будь-яких чобіт.

 

Вибираючи уггі, не скупіться на плату. Адже дійсно якісні моделі чобітків прослужать вам не одну зиму, чого не можна сказати про більш дешевих аналогах.

Коментарі (0)

Коментарі

Поки немає коментарів

Залишити коментар

Всі поля обов'язкові для заповнення
Ви не увійшли
Неправильно введений e-mail
Нам цікава Ваша думка
CAPTCHAОновити зображення
Ви неправильно ввели текст з картинки
Перед публікацією відгуки проходять модерацію
Замовити в один клік
С помощью уведомлений о заказе можно не только получать актуальную информацию по заказу, но и иметь быстрый канал связи с магазином