Плаття-сорочка - ідеальний варіант на всі випадки життя

13.12.2017

Сукні-сорочки, легкі і вільні, за останні кілька років стали особливо популярними. Вони не тільки зручні та комфортні, але і універсальні завдяки тому, що для їх виготовлення можуть використовуватися тканини різного типу. Однак далеко не всі знають про те, як і з чим краще носити подібні вироби та як вибрати найбільш підходящу модель і принт.

Відкриті плечі

Моделі з відкритими плечима зазвичай поєднуються з довгими рукавами. Таке плаття-сорочка ідеально підійде для пляжу, так як виглядає повітряним і легким.

Мереживо

Сукня-сорочка, декором якого є мереживо, представляється дизайнерами в найрізноманітніших варіаціях, завдяки чому таку річ можна використовувати в найрізноманітніших ситуаціях. Мереживо, пришите тільки по нижній частині сукні, буде доречним для носіння в умовах міста. Мереживна тканина, повністю замінює поділ на моделі, вимагає доповнення у вигляді футболок, джинсів або навіть тонкого нижнього сукні, обтягуючого фасону.

Запах

Плаття сорочки з запахом - моделі максимально зручні у використанні, так як вони передбачають наявність численних гудзиків. Однак підбирати такі вироби важливо гранично акуратно, так як деякі і моделей зовні нагадують форму медика і не дуже доречні для повсякденного носіння.

З рукавами або без?

Наявність рукавів або їх відсутність на сукнях-сорочка обумовлено, в першу чергу, кліматичними умовами. Довгий рукав актуальний переважно в тому випадку, коли зшитий він з щільної тканини, тоді як невагомий прохолодний матеріал більше підійде для літніх прохолодних вечорів.

Моделі, позбавлені рукавів зовсім, стануть незамінним варіантом для спекотної погоди, а тому присутні в гардеробі практично кожної дівчини. Навіть при відсутності рукава сукня-сорочка виглядає максимально елегантно і зовні нерідко нагадує класичну модель сарафана.

Проміжний варіант - сукня-сорочка з коротким рукавом, яке також відмінно підходить для літнього періоду і поєднується зі спортивним взуттям і туфлями на підборах. Поїздки до моря, прогулянки по пляжу - це теж про нього.

Краща довжина

Цей критерій кожна дівчина вибирає для себе сама. Наприклад, максі виглядає дуже елегантно і може підійти в тому числі в якості вечірнього варіанту, а тому купити плаття сорочку довжиною в підлогу можна будь-якій жінці, воно в будь-якому випадку рано чи пізно стане в нагоді.

Міді - традиційна довжина сукні-сорочки, жіночна і ідеально підходить для прогулянок в спекотний літній день або вечір.

Коротке плаття-сорочку слід носити з обережністю, так як підходить воно лише тим представницям прекрасної статі, які мають ідеальні ніжками. Однак подібні моделі можна поєднувати з брюками або легінсами, що дозволить приховати недоліки фігури і виглядати при цьому ефектно.

Коментарі (0)

Коментарі

Поки немає коментарів

Залишити коментар

Всі поля обов'язкові для заповнення
Ви не увійшли
Неправильно введений e-mail
Нам цікава Ваша думка
CAPTCHAОновити зображення
Ви неправильно ввели текст з картинки
Перед публікацією відгуки проходять модерацію
Замовити в один клік
С помощью уведомлений о заказе можно не только получать актуальную информацию по заказу, но и иметь быстрый канал связи с магазином